Bril Negenentwintig • Hoogstraat 29 • 6701 BL • Wageningen • Tel: 0317 - 410 322 • E-mail: info@bril29.nl

Het team van Bril Negenentwintig

Peter Willems Opticien / mede-eigenaar

Peter Willems
Opticien / mede-eigenaar

Bril Negenentwintig heeft kritische en mondige klanten, die weten wat zij willen. Daarom moet onze collectie bestaan uit merken die kritiek van onze klanten doorstaan. Hoge kwaliteit, mooie producten, waarbij geen ruimte is voor compromissen. Het moet goed staan, maar ook duurzaam zijn en de klant blijven verrassen. De klant houdt ons scherp. Iedere dag is anders, nieuwe mensen, andere vragen en dat maakt mijn werk zo interessant. Elke dag verdiep ik mij weer in andere personen. Ik denk met ze mee en zo komen we samen tot de juiste oplossing in de vorm van een passend advies.
Peter Thoutenhoofd Opticien / mede-eigenaar

Peter Thoutenhoofd
Opticien / mede-eigenaar

Ik vind mijn werk fantastisch om te doen. Werken in het team van Bril Negenentwintig is erg motiverend. Binnen het team bespeelt iedereen dat gedeelte waar zijn of haar passie ligt en dit merkt de klant. Mijn ambitie is een topproduct te maken voor de klant en er zijn wanneer hij of zij ons nodig heeft. Ik vind het mooi om te kunnen bouwen aan een goede relatie met de klant. Daarnaast is het maken van een maatwerkoplossing steeds weer een enorme uitdaging. Ons vak is ontzettend breed. Soms stuur ik andere mensen aan, en dan sta ik zelf weer met een schroevendraaier in de werkplaats. Geloof het of niet, ik heb echt een wereldbaan.
Els Vastenhoud Opticien / contactlensspecialist

Els Vastenhoud
Opticien / contactlensspecialist

Ik vind het heel belangrijk dat dingen helder en duidelijk worden uitgelegd aan klanten. De klant moet een goed beeld krijgen van wat zij precies mogen en kunnen verwachten van een bril, de bijbehorende glazen of de lenzen. Ik kan vertellen hoe een glas of lens werkt en wat het wel en niet kan doen ten behoeve van het zien. Het totale concept is leuk: het werken met een gezellig gemotiveerd team, technisch bezig zijn, maar een klant blij maken met een passende en heldere oplossing geeft mij de meeste voldoening.
Eveline van Zetten Opticien / contactlensspecialist

Eveline van Zetten
Opticien / contactlensspecialist

Een van de leukste dingen van mijn vak vind ik de afwisseling. Elke dag andere klanten met andere wensen, maar ook de diversiteit binnen het vak zelf. Problemen oplossen voor klanten, de nieuwe trends op het gebied van monturen en het technische gedeelte zorgen ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe. Wat Bril Negenentwintig voor mij bijzonder maakt is dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Als iemand een bril past kunnen we bij die persoon bijvoorbeeld daglenzen in zetten in zijn of haar sterkte. Op die manier ziet de klant tenminste precies wat hij/zij op zijn neus heeft en of het bevalt. Je kunt de tijd nemen voor je klanten en dat voelt gewoon goed.
Louise Fornerino Opticien / contactlensspecialist

Louise Fornerino
Opticien / contactlensspecialist

Jenny Willems Briladviseur

Jenny Willems
Briladviseur

Ik ben op mijn werk een manusje van alles. Ik ontvang klanten, adviseer mensen bij hun keuze, maar ik doe ook voormetingen. Ik houd ervan om met mensen om te gaan. Al vanaf mijn 17e werk ik met mensen en ik merk dat daar ook mijn kracht ligt. Als een klant mij om advies vraagt kijk ik altijd eerst naar het gezicht. Welk montuur past bij de gezichtsvorm, draagt deze persoon make-up, de kleur van het haar. Ik neem al deze aspecten mee zodat ik een bril kies die past bij de ‘look’ van deze persoon. De winkel heeft een groot assortiment en daardoor kan ik samen met iedere klant de perfecte match uitkiezen.
Thera van der Borst Briladviseur

Thera van der Borst
Briladviseur

Ik houd van mijn vak omdat het veel met mode te maken heeft. Bovendien werk ik elke dag met verschillende mensen en verschillende smaken. Die diversiteit maakt mijn vak zo bijzonder. Dankzij mijn werk ben ik altijd bezig met het zoeken naar de laatste trends. In magazines, op straat, wat leeft er en wat vinden de mensen leuk? Ik vind het leuk om de nieuwste modellen brillen te dragen. Om reacties uit te lokken, maar ik vind het ook heel belangrijk om het product zelf te ervaren. Ik voel een sterke verantwoordelijkheid naar de klant. Een bril is het eerste wat je ziet, het moet dus mooi zijn, maar ook functioneel. Een klant moet in de spiegel kunnen kijken en denken: ja dit ben ik, dit past bij mij.
Eise Madhuizen Opticien / contactlensspecialist

Eise Madhuizen
Opticien / contactlensspecialist

Ik zit al 40 jaar in het vak. Mijn kennis en passie ligt vooral bij het aanmeten van contactlenzen. Er is niets leuker dan dat de klant verrast wordt met de oplossingen die er zijn om beter te kunnen zien.
Tonnie Kloosterman Administratie

Tonnie Kloosterman
Administratie

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Bril Negenentwintig. Je ziet mij niet in de winkel, want boven de winkel heb ik een eigen werkplek. Ik zorg voor alles wat te maken heeft met de financiën binnen Bril Negenentwintig. Het blijft voor mij steeds een uitdaging om met cijfers te werken, en alles kloppend te krijgen. Ondanks dat ik niet in de winkel zelf ben, ervaar ik wel goed contact met het team waarmee we werken. Het is een hecht team, en ik ben blij dat ik daarvan onderdeel uit mag maken.
Janine Willemstein opticien

Janine Willemstein
opticien

Als persoon en ook als opticien, ben ik van nature nieuwsgierig, wil ik er voor iedereen zijn en zorgen dat er mooie momenten beleefd worden. Ik vind dat een ieder die ik ontmoet, mijn volle aandacht en oprechte interesse verdient. Ik ben pas tevreden als de ander dat ook is. Als reactie heb ik weleens te horen gekregen dat ik over een bril praat alsof het een kindje is. Dat maakt mijn optiekhart heel warm. De reuring, de afwisseling in heel veel verscheidene mensen ontmoeten, technische werkzaamheden in de werkplaats tot aan het bezig zijn met mode in de monturen en theoretische glaskennis naar de praktijk vertalen, maakt het zijn van opticien voor mij persoonlijk onwijs leuk.
Petra Morren opticien

Petra Morren
opticien

Voor mij is de dag goed als ik iemand met een blij gevoel de winkel uit zie gaan. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende winkels heb ik veel mensenkennis ontwikkeld. Ik houd ervan de mode te volgen, daarnaast heb ik de laatste jaren met de studie opticien iets opgebouwd waardoor ik naast mijn gevoel voor stijl ook een stuk vakgebied kan bieden. Het team van Bril29 is veelzijdig ontwikkeld, waardoor ik zelf ook van mijn collega's elke dag weer leer. In mijn privé tijd ben ik graag in de natuur, alles om me heen kan me boeien.

Hoogstraat 29
6701 BL Wageningen
0317-410 322
Info@bril29.nl

Volg ons op

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen? volg ons op social media.

Volg ons op

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen? volg ons op social media.

Vacature