Bril Negenentwintig • Hoogstraat 29 • 6701 BL • Wageningen • Tel: 0317 - 410 322 • E-mail: info@bril29.nl

Brillen voor elke situatie

Bril Negenentwintig in Wageningen is een echte brillenspecialist. Dat betekent dat u bij ons ook speciale brillen vindt die niet iedere opticien voor u op maat kan maken. Sportbrillen, duikbrillen en zwembrillen op sterkte behoren ook tot de mogelijkheden. Met een bril die speciaal is afgestemd op uw levensstijl en behoefte haalt u het meest uit elke situatie!

Duikbril op sterkte

De onderwaterwereld is magisch! Het is dan ook zonde als u deze niet volledig scherp ziet. Met een kleine oogafwijking kunt u vaak nog met gewone glazen duiken omdat onderwater alles groter lijkt, maar vanaf -2 of meer adviseren wij u geslepen glazen in uw duikbril te laten zetten. Deze zijn uiteraard bestand tegen waterdruk. Wist u dat wij al vanaf 100 euro een duikbril op sterkte voor u op maat kunnen maken?

Zwembrillen

Eén van de mindere dingen aan zwemmen is zout water of chloorwater in uw ogen krijgen. Kinderen kunnen daardoor soms opzien tegen zwemmen. En dat terwijl de oplossing heel simpel is: een zwembril die uw ogen volledig afsluit voor water. Zwembrillen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook op verschillende sterktes.

Sportbrillen

Als u aan het sporten bent, wilt u zich volledig kunnen richten op uw activiteit. Wind, regen, verblindende weerspiegelingen en bijvoorbeeld vliegjes in uw ogen leiden af en kunnen uw prestatie en plezier sterk beïnvloeden. Een goede sportbril beschermt u hiertegen. Wij hebben hiervoor de Adidas sportbrillen. Adidas sportbrillen worden gemaakt in samenwerking met een van de beste brillenfabrikanten, Silhouette. Sportexpert Adidas en brillenexpert Silhouette, dat is een gouden combinatie! Door het voorstuk in een bepaalde stand te zetten is de bovenkant volledig af te sluiten. Houdt u juist wel van wat ventilatie, dan zet u het voorstuk eenvoudig weer terug in de originele stand. Ook de glazen zijn verwisselbaar, waardoor u deze kunt aanpassen aan de licht- en weersomstandigheden. Deze brillen zijn te dragen in combinatie met lenzen, maar u kunt er ook voor kiezen deze op uw sterkte laten maken.

Advies op maat

Heeft u een vraag over de juiste bril in de juiste situatie en wilt u graag advies op maat? Bril Negenentwintig in Wageningen helpt u graag!

Loop eens binnen in onze winkel om onze collectie te bekijken.

Hoogstraat 29
6701 BL Wageningen
0317-410 322
Info@bril29.nl

Volg ons op

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen? volg ons op social media.

Volg ons op

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen? volg ons op social media.

Vacature